Достапни линкови

Договор за соработка меѓу УНХЦР и Белорусија


Властите во Белорусија и претставниоци на Агенцијата за бегалци при Обединетите нации УНХЦР денеска би требало да потпишат договор за соработка со кој, меѓу другото, ќе се регулира статусот на меѓународната организација во Минск. Предвидено е договорот да се потпише за време на одфицијалната посета на Високиот комесар за бегалци Антонио Гутерес во Минск.
XS
SM
MD
LG