Достапни линкови

Воена делегација на Србије во посета не Македонија


Воена делeгацијa на Вооружените сили на Србија ,предвоdена од началникот на Генералштабот од утре ќе престојува во тридневнa посета на Македонија. Делегацијата ќе се срете со нивниот домаќин началникот на Генералштабот на Македонијa Мирослав Стојановски и со министерот за одбрана Зоран Kоњановски. Воените преставници ќе разговараат за воена соработка, учество во мисии во странство, зa користење на полигоните за обука во Македонија.
XS
SM
MD
LG