Достапни линкови

Белорусија и се заканува на Русија


Белорусија се заканува дека ќе го затвори доводот на гас и нафта од Русија, доколку „ Газпром“ не ги исплати парите што ги должи. Белорусија им дава рок на Русија во теков на денот да исплатат 260 милиони долари за транзитни такси.
XS
SM
MD
LG