Достапни линкови

Студентите ќе можат да пријавуваат корупција


Студентите од утре ќе можат да пријавуваат корупција со која се соочуваат на факултетите. Во министерството за образование, во студентските канцеларии и на сите универзитети ќе се отворат канцеларии за превенција и борба со корупцијата. Општиот став на студентите е дека постојат случаи на корупција но дека тие се плашат да ги пријават.
XS
SM
MD
LG