Достапни линкови

Во Москва руско - украински разговори за енергетиката


Премиерите на Русија Владимир Путин и на Украина Микола Азаров. треба да се состанат денеска во Москва на разговори за енергетиката ,пред се, природен гас и за перспективите за руски инвестиции во Украина. Односите со поранешните про-западните лидери на Украина во изминатите години беа заладени.
XS
SM
MD
LG