Достапни линкови

Меѓународен Фестивал „ Сараевска Зима“


Вечерва во Сараево се отвара 26тиот меѓународен фетивал „ Сараевска Зима 2010“ под мотото „ Што сега?- Свет.Уметност.Тенденција.“ Овогодишниот фетсивал ќе трае до 28 фебруари а во него ќе учествуваат речиси 13 изведувачи. Македонската опера и балет ќе го отворат фестивалот со балетската претстава „ Шеќерезада“
XS
SM
MD
LG