Достапни линкови

Еуростар не сообраќа


Франција ќе ги испита причините за проблемите на железницата Еуростар, која ги поврзува Велика Британија и Европа. Во петокот, како што беше соопштено, поради снегот и студеното време, возовите со околу 2.500 луѓе, застанаа. Превозот со Еуростар, кој дневно го користат околу 40 илјади луѓе, е во прекин.
XS
SM
MD
LG