Достапни линкови

Тадиќ е за поинаков пристап кон прашањето за Косово


Претседателот на Србија, Борис Тадиќ, денеска изјавил дека е потребна поинаква државна стратегија во однос на прашањето за статусот на Косово. Тој додал дека нефлексибилноста е еден од главните проблеми на Србија и дека е потребна иновативност во донесувањето на политичките одлуки.
XS
SM
MD
LG