Достапни линкови

На средна и источна Европа и понатаму и е потребан помош


Земјите од средна и источна Европа, ќе мора да се соочат со сериозни предизвици , пред да ја надминат економската кризата, се согласиле претставници на Европската банка за обнова и развој, на Европската инвестициона банка и на Светскта банка. Претставниците на банките се согласите дека ќе продолжат да го помагаат регионот .
XS
SM
MD
LG