Достапни линкови

Нема референдум за црква на плоштад


Советниците на Општина Центар ја отфрлија граѓанската иницијатива за распишување референдум за изградба на верски објекти на плоштадот Македонија.
Според советниците на ВМРО-ДПМНЕ потписите од оваа граѓанска иницијатива требало да се собираат во подрачните единици на министерството за правда. Иницијативата на опозиционата СДСМ за референдум беше отфрлена.

XS
SM
MD
LG