Достапни линкови

Во САД нема најбрз ИнтернетСоединетите Држави се на 28 место според брзината на интернетот и засега нема прогрес во врска со забрзувањето на мрежата. Според едно американско истражување, Јужна Кореја, Сингапур, Холандија, Данска и Тајван се државите кои се на врвот според пристапот до брз интернет.
XS
SM
MD
LG