Достапни линкови

Босна и Херцеговина воведува биометриски пасоши


Босна и Херцеговина ќе започне да издава биометриски пасоши од 1 јануари 2010 година, и покрај фатот што граѓаните се уште имаат потреба од виза за повеќето патувања во странство. Тестирањето на системот за издавање на пасошите започна пред две недели и ќе продолжи до крајот на оваа година.
XS
SM
MD
LG