Достапни линкови

Украинскиот Парламент одобри пари за фудбалското првенство Еуро 2012


Украинскиот Парламент денеска одобри повеќе од една милијарда американски долари за финансирање на фудбалското првенство Еуро 2012. Парламентот исто така и` даде овластување на Владата директно да повлекува пари од Централната банка на Украина за потребите за првенството.
XS
SM
MD
LG