Достапни линкови

ОН нема доволно пари за внатрешно раселените во Пакистан


Службеник на Обединетите Нации изјави дека организацијата нема доволно сретства да им помогне на внатрешно раселените лица во Пакистан. Главниот координатор на ОН за Пакистан Мартин Могавања изјави дека меѓународната организација има доволно пари да им помогне на само мал дел од два милиони внатрешно раселени лица во земјата, кои според него, се голем товар за општините во кои пребегале.
XS
SM
MD
LG