Достапни линкови

Вашингтон: Ниту една земја нема да биде поштедена од последиците на финансиската криза


Финансиската криза се глобализира и ниедна земја нема да се спаси од последиците кои во 2009-та ќе бидат потешки отколку годинава, изјави директорот на ММФ Доминик Штрос Кан. Тој изјави дека ММФ предвидува оти во наредната година секаде во светот ќе има пад на економијата.
XS
SM
MD
LG