Достапни линкови

Париз: Итен самит на лидерите на ЕУ за финансиската криза


Лидерите на Франција, Германија, Велика Британија и Италија, денеска во Париз одржуваат итен самит посветен на глобалната економска и финансиска криза. На состанокот учествува и претседателот на Европската Централна Банка. Треба да бидат усогласени заеднички мерки за стабилизирање на финанскискиот систем на Европската Унија.
XS
SM
MD
LG