Достапни линкови

Кабул: Коалиционите трупи убиле 24 милитанти во две одвоени битки


Коалиционите трупи во Авганистан соопштија дека убиле повеќе од 24 милитанти во две одвоени битки. Над десетина милитанти биле убиени по нивниот напад врз базата Шахеед Хасас во провинцијата Урузган, а втората битка се случила во Пактика
XS
SM
MD
LG