Достапни линкови

Пекинг: Кина најголем корисник на Интернет во светот


Кина ги претрка Соединетите држави и по население е најголем корисник на Интернетот Како што е соопштено 221 милион кинези кон крајот на фебруари користеле интернет. Сепак процентуално, користењето на интернет е под глобалното ниво.
XS
SM
MD
LG