Достапни линкови

Вашингтон: Роберт Гејтс негира дека постои незадоволство во Авганистан


Американскиот секретар за одбрана Роберт Гејтс на брифингот со новинарите во Пентагон ги негираше наводите во некои извештаи дека постои незадоволство мегу Вашнингтон и другите сојузници од НАТО во Авганистан.Тој изјави дека сојузничките сили од Данска, Велика Британија, Канада, Австралија и другите земји играат занчајна улога во Авганистан.
XS
SM
MD
LG