Достапни линкови

Виена: Завршуба последната рунда преговори меѓу Белград и Приштина


Денеска завршува последната рунда преговори мегу Белград и Приштина со посредство на тројката. Последниот ден од преговорите предвидено е да започне со едночасовен заеднички состанок за заклучоците на тројката кои мегународните претставнии подоцна ке ги изнесат на конференција во австриското министерството за надворешни работи
XS
SM
MD
LG