Достапни линкови

Њујорк: Меѓународна година на компирот


Обединетите Нации воспоставија меѓународна година на Компирот. Главна цел е развој на оваа земјоделска култура и индустрија. Компириот, покрај оризот, пченицата и пченката е главна храна во светот од големо значење за земјите во развој.
XS
SM
MD
LG