Достапни линкови

Љубљана: Посета на италјанскиот премиер Романо Проди


Италјанскиот премиер Романо Проди ке разговара во Љубљана со претседателот на владата на Словенија Јанез Јанша. Тема ке биде словенечкото претседавање со Унијата и билатерални пршања.
XS
SM
MD
LG