Достапни линкови

Скопје: Денеска средба на државниот врв за трансформацијата на армискиот имот


Претседателот Бранко Црвенковски, премиерот Никола Груевски, министерот за одбрана Лазар Еленовски и началникот на Генералштабот на Армијата на Македонија, денеска одржуваат средба за трансформацијата на армискиот имот. Состанокот во кабинетот на претседателот доаѓа по меѓусебната преписка околу надлежностите за отуѓување на имотот на Армијата.
XS
SM
MD
LG