Достапни линкови

Скопје: Оглас за давање на земјоделско земјиште под краткорочен закуп


Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство денеска ќе објави нов оглас за давање земјоделско земјиште во сопственост на државата во краткорочен закуп. Огласот се однесува за закуп во траење од пет години во 12 општини.
XS
SM
MD
LG