Достапни линкови

Охрид: Меѓународна конференција „Македонија во ЕУ“


Во Охрид денеска почнува неколкудневна меѓународна конференција на тема ,,Македонија во Европската Унија, придонес кон европскиот идентитет,,. Цел на конференција, организирана од Паневропската унија на Македонија, е да и се даде поддршка на земјата во нејзините напори за почеток на преговорите за полноправно членство во Унијата.
XS
SM
MD
LG