Достапни линкови

Брисел: Министрите за финансии на Македонија, Хрватска и Турција за економските проекции


Министрите за финансии на Македонија, Хрватска и Турција, земји кандидати за членство во Европската Унија денеска во Брисел ќе ги претстават постигнувањата и проекциите на економиите на своите земји. На состанокот со нивните колеги од Унијата, како што е најавено, ќе биде потпишана заедничка изјава за подобрување на условите за финасирање во трите земји.
XS
SM
MD
LG