Достапни линкови

Штип: Денеска и утре Конгрес на ВМРО-ДПМНЕ


ВМРО ДПМНЕ денеска и утре во Штип ќе го одржи Тринаесетиот конгрес на кој треба да бидат усвоени: Програмска резолуција и Конгресна доктрина две илјади и седма, вредности на партијата. Пред одржувањето на конгресот партијата го промовира новиот имиџ, како и новиот слоган: Обединети кон целта, нови идеи, нови стандарди, нови победи.
XS
SM
MD
LG