Достапни линкови

Амстердам: Денеска општи избори


Во Холандија денеска се одржуваат општи избори на кои гласачите ке бираат мегу христијанските демократи на актуелниот премиер Јан Петер Белкенеде и Работничката партија. Предизборната дебата на актуелниот владин кабинет главно беше насочена врз реформите во економијата и политиката кон имигрантите .
XS
SM
MD
LG