Достапни линкови

Вашингтон: Растот на исламските милитанти не е запрен, светот може да се соочи со Трета Светска Војн


Главниот американски генерал за Блискиот Исток Џон Абизаид изјави дека растот на исламската милитантност не е запрен и светот може да се соочи со Трета Светска Војна. Зборувајќи во Универзитетот Харвард – Масачустетс генерал Џон Абизаид порастот на милитантната идеологија го спореди со порастот на фашизмот во Европа шпто беше основа за Втората Светска Војна.
XS
SM
MD
LG