Достапни линкови

Приштина: Два гранични премини кон Македонија под контрола на локалните косовски власти


УНМИК на локалните косовски власти им ја предаде контролата врз два гранични пункта меѓу Косово и Македонија. Тоа е дел од процесот за пренесување на одговорностите за безбедноста на Косово од
Обединетите нации на локалната полиција.
XS
SM
MD
LG