Достапни линкови

Скопје: Примопредавање на делот каде што беа сместени француските војници на КФОР


Во базата во Петровец денеска примопредавање на северниот камп, со сите придружни објекти во кои беа сместени француските припадници на КФОР. Франција на Македонија истовремено и отстапи опрема и објекти во вредност од триста илјади евра.
XS
SM
MD
LG