Достапни линкови

Вашингтон: Посета на премиерот на Шпанија


Шпанскиот премиер Хозе Марија Азнар, кој денеска ја започнува посетата на Соединетите Држави, ќе предложи составување единствена светска листа на терористички организации. За реализација на тој предлог, потребна е нова резолуција во Советот за безбедност на Обединетите нации.
XS
SM
MD
LG