Достапни линкови

Скопје: Посета на Горан Свилановиќ


Шефот на дипломатија на Србија и Црна Гора - Горан Свилановиќ пристигнува во еднодневна посета на Македонија за време на која тој ке разговара со претседателот на државата Борис Трајковски, премиерот Бранко Црвенковски и со шефот на дипломатијата Илинка Митрева. Фокусот на разговорите ке биде врз соработката во регионот и балтералните односи.
XS
SM
MD
LG