Достапни линкови

Багдад: Инспекторите продолжуваат со работа


Тимовите за оружје на Обединетите нации на четвртиот ден од работата на теренот вршат инспекција во земјоделски објекти во близина на Багдад. Инспекторите за оружје во Ирак се во потрага по оружје за масовно уништување. Властите во Ирак велат дека инспекторите за оружје нема да најдат таков вид на оружје во нивната земја.
XS
SM
MD
LG