Достапни линкови

Амстердам: Холандските војници заминуваат од Македонија до Божик


Холандскиот министер за одбрана најавил дека Холандските војници кои ја спроведуваат мисијата на НАТО килибарна лисица ке ја напуштат Македонија, најдоцна до 26 декември. Ако не одлучиме да си заминеме ке станема играчка на НАТО, рекол Корталс на парламнталната дебата во Хоалндија и додал оти овие војници ке остант во Македонија само доколку нема кој да ги замени.
XS
SM
MD
LG