Достапни линкови

Варшава: Енергична борба против корупцијата


Полската влада најави енергична борба против корупцијата. Во рамките на програмата Безбедна Полска владата до парламентот ќе достави пакет- законски проекти што ќе ја зголеми ефикасноста на полицијата и правосудните органи во борба против корупцијата.
XS
SM
MD
LG