Достапни линкови

Трпевска: Ваква измена на законот за аудиовизуелни медиуми мора да помине низ јавна дебата


Директен линк

Професорката и медиумски експерт, Снежана Трпевска од РЕСИС, вели дека е недозволиво носење на ваков важен закон без јавна дебата. Таа предупредува за влијанието на власта преку финансирањето, врз уредничката политика на медиумите.

XS
SM
MD
LG