Достапни линкови

Трајкоска - Нетранспарентноста за францускиот предлог создава простор за дезинформации


Директен линк

Целосната транспарентност во најголем дел го намалува просторот за дезинформации. Вака се создава огромен бришан простор за секакви центри на моќ, кои пласираат секакви информации за францускиот предлог, вели Жанета Трајкоска, од Институтот за комуникациски студии.

XS
SM
MD
LG