Достапни линкови

Павловска-Данева: Не само во Собрание, туку и меѓучовечката комуникација е на најниско ниво


Директен линк

Наспроти негативната кампања, наспроти личните обраќања и дисквалификации во Собранието, на граѓаните им се потребни свежи идеи и конкретни мерки кои ќе бидат преземени и ќе значат подобрување на нивниот живот и на меѓучовечката комуникација бидејќи и таа е опадната на најниско ниво“, констатира професорката од Правниот факултет, Ана Павловска-Данева.

XS
SM
MD
LG