Достапни линкови

Малеска: Политичарите ги користат културните клубови за да спечалат поени на патриотизам


Директен линк

Политичарите на отворањето на културните клубови во Македонија и Бугарија сакаат да спечалат политички поени прикажувајќи се себеси како патриоти, вели професорката Мирјана Малеска. Таа додава дека на овој начин не се придонесува за подобрување на односите меѓу двата народи.

XS
SM
MD
LG