Достапни линкови

Коневски сопственик на деловниот простор во Аеродром, а ќе го плати Тинекс

За време на владеењето на поранешниот градоначалник на Аеродром, Ивица Коневски се смени ДУП-от со кој се дозволи изградба на деветкатница кај Мајчин дом. Коневски сега таму има деловен простор од 312 квадрати, а за него нема да плати ни денар, бидејќи парите на инвеститорот ќе му се исплатат преку закуп договорен со Тинекс.

Зградата каде деловен простор има Коневски кај Мајчин дом ФотоRadio Slobodna Evropa (RFE/RL)

За време на владеењето на поранешниот градоначалник на Аеродром, Ивица Коневски се смени ДУП-от со кој се дозволи изградба на деветкатница кај Мајчин дом. Коневски сега таму има деловен простор од 312 квадрати, а за него нема да плати ни денар, бидејќи парите на инвеститорот ќе му се исплатат преку закуп договорен со Тинекс.

XS
SM
MD
LG