Достапни линкови

„Жан Митрев“ без лиценциран доктор прави операции на срце на бебиња

Министерството за здравство без став дали може да се прават такви операции, фелата е согласна дека тоа е неприфатливо

Болницата „Жан Митрев“ во Скопје ФотоRadio Slobodna Evropa (RFE/RL)

Министерството за здравство без став дали може да се прават такви операции, фелата е согласна дека тоа е неприфатливо

XS
SM
MD
LG