Достапни линкови

Елица Симеонова: Досега никој од владата во Софија не кажал дали предлогот е прифатлив


Директен линк

Какви се реакциите во бугарската јавност околу новиот француски предлог, дали предлогот е прифатлив за Софија и се планира ли некаква нова процедура во бугарските институции разговараме со Елица Симеонова од бугарскиот сервис на РСЕ.

XS
SM
MD
LG