Достапни линкови

Димовски - Ако брзо не се најде виновниот за „бомбите“ заканите ќе станат посериозни


Директен линк

Сето тоа е продукт на нашата немоќ да се откријат оние кои стојат зад таквите дојави. И ако повторно не преземеме било што, дојавите ќе продолжат понатаму и можеби ќе бидат уште побезобразни и можеби ќе бидат на отворен простор, на кој е тешко да се изврши контрола, вели професор Злате Димовски.

XS
SM
MD
LG