Достапни линкови

Зградата на министерството за транспорт и врски

Државата не се грижи домаќински за својот имот

Државен имот во вредност од речиси 150 милиони евра нема имотен лист, откриле ревизорите.

Зградата на министерството за транспорт и врски ФотоRadio Slobodna Evropa (RFE/RL)

Државен имот во вредност од речиси 150 милиони евра нема имотен лист, откриле ревизорите.

XS
SM
MD
LG