Достапни линкови

Бесплатни маски за жителите на Куманово


Заштитна маска. Илустрација.

Кризниот штаб на Куманово ја задолжи општината да обезбеди дополнителни количества маски, кои преку штабот бесплатно ќе се делат на граѓаните на повеќе пунктови.

Кризниот штаб на денешната седница и препорача на општината да обезбеди и дополнителен број на луѓе, вработени од општинската администрација, за потребите на штабот кои ќе работат на дистрибуција на прехранбени пакети за социјално ранливите категории граѓани.

XS
SM
MD
LG