Достапни линкови

Од денеска забранет влез и излез од Тетово


Тетово

Владата донесе одлука дека од денеска, 21 април, се забранува организиран превоз на патници односно забрана за влез и излез во и од подрачјето на Општина Тетово и сите околни општини.

Филипче - Досега излекувани 200 пациенти

„Исклучок од оваа забрана е организираниот превоз што го вршат економските оператори за своите вработени лица до работните места, како и организираниот превоз на вработените лица во Министерството за внатрешни работи и Министерството за одбрана – Армијата на Република Северна Македонија, како и вработените во територијалните противпожарни единици во овие општини“, се наведува во владиното соопштение.

XS
SM
MD
LG