Достапни линкови

Избран нов претседател на Адвокатската комора


Адвокатска комора.

Адвокатот Љубомир Михајловски-Џанго е избран за нов претседател на Адвокатската комора на Македонија, за негови заменици се избрани Јелена Ристиќ и Бесим Реџепи.

Михајловски е поранешен директор на Царинската управа, а беше и министер за внатрешни работи во периодот од 2002 до 2006 година.

Досега со Адвокатската комора претседаваше Никола Додевски.

XS
SM
MD
LG