Достапни линкови

Пожар во зградата на Министерството за правда


Пожар во Министерството за правда во Скопје

Зградата на Министерството за правда ја зафати пожар. На лице место се пожарникари кои со скала се обидуваат да пристапат до зградата и да го локализираат пожарот. Чад излегува од прозорците на претпоследниот кат на зградата на министерството. Пред зградата пристигна и амбулантно возило. Сè уште не се знае причината за пожарот.

XS
SM
MD
LG