Достапни линкови

Судот ја одби жалбата за притворот на пратеникот Муковски


Архива: Приведување на пратеникот Крсто Муковски за настаните од 27 април.

Апелацискиот суд донесе одлука со која му го потврди притворот на пратеникот Крсто Муковски, односно како неосновани ги одби неговите жалби. Жалбите на пратеничката Жаклина Пешевска и на Борис Дамовски се на мислење во Вишото јавно обвинителство, а во Апелацискиот суд се уште нема стигнато предмет за пратеникот Љупчо Димовски, на кого му беше продолжен куќниот притвор.

XS
SM
MD
LG